Modele flokesh me ngjyra

Është një hije “e fshehur” ose Refleks i përafërt me ngjyrën GRI, të bardhë, ngjyrë perle ose ndonjëherë Edhe Pak Lejla të flokëve. Kjo ngjyrë rekomandohet të mbahet e stiluar me onde. Për këtë Mund t`Ju hyjë në punë llaku ose XHELI iflokëve që i bën ATA të rrinë në mënyrë perfekte. Kjo lloj krehjeje kërkon që flokët të rrinë ngjitur pas kokës. Stilimet e lirshme dhe të Buta me skajet e shprishura që e bënë dekadën AQ të paharrueshme, Tani janě kthyer dhe janě të garantituara për t`u parë Kudo. Nëse keni flokë kaçurrela, teksojini Edhe më shumë ATO. Kjo do t`i bëjë flokët të duken më të plotë dhe me më shumë volum. Ka dalë një Model i ri i flokëve ombre, duc përdorur tashmë ngjyra të errëta, JO më bjondet e hapura. Blogerja Kreative, Asksash, ka pasur – As më Pak e As më shumë – se Afro 15 milionë shikime të ideve imagjinatave të SAJ për 10 frizura të lehta dhe të shpejta për flokë të gjatë dhe gjysmë të gjatë. Fonds më në! Kjo është një shkrirje si pastelë, Ku të gjitha Brunet Mund ta gjejnë veten. Për flokë me shkëlqim, Mund t`i lyeni në një ngjyrë të errët, të ngjashme me kafen dhe patëllxhanin. Sa më i fortë të jetë Kontrasti mes pjesës së Mesit të flokut AQ më bukur dhe më in do të dukeni nëse guxoni me këtë modèle.

Një tjetër tendencë e këtij viti janě flokët me përzierje ngjyrash të frutave. Blogerja që e ka hedhur këtë IDE kërkonte të përcillte diçka ndryshe dhe është e Sigurt që KY modèle ne të jetë “hit” këtë verë. Flokë të ngjashme me ATO të rrumbullakëta, të përmendura më sipër, por JO Deri të Qafa, Pak më të gjata. 2019 po Shkon DISA Dekada pas, kështu që do të Vini sëirish në punë bigutinat. Ndani një pjesë të balukeve në mes, ndërsa pjesën tjetër gufojeni shumë e më pas Kapini Bisht. Këto balluke të Holla, komode do të jenë Happy i parë në ndryshimin e dukjes suaj. Çelësi është në shkujdesjen e Tyre, PASI NUK ka nevojë TI mbani ATO të rregullta. Pasi i ndani flokët Kapini Bisht, dhe Mund t`i “shkatërroni” Pak majat e bishtit. Braktisni elegancën e gjysheve në favor të paletave të ngrohta Duke Anuar më tepër nga ngjyrat e ngrohta.

E rëndësishme është të ketë shkëlqim, Mund të jetë një e kuqe e ndezur, ngjyrë Dielli, mjafton një ngjyrë e ngrohtë. Ndryshojeni imazhin tuaj me intervenime të thjeshta të frizurës, të cilën Mund ta bëni vetë në shtëpi! Shpesh prindërit gabojnë Kur Probajmo Puna Tek çështja e sigurisë së BeBit gjatë udhëtimeve me makinë. Rreth 40% e pneu… JO të drejta dhe JO shumë kaçurrela, por diçka në mes të të dyjave. Kjo valë e re NUK është shumë Elegante, por NUK është As e çrregullt. Nëse kaçurrelat tuaja janě të dendura dhe me shumë volum, të Holla ose të çuditshme, MOS u shqetësoni PASI ATO janě të bukura Gjithmonë! Kaçurrela, kaçurrela dhe Vetëm kaçurrela. Mund të dukeni Retro si në Vitet 80 por Edhe moderne e përshtatshme për kohët e sotme. Këto janě modeli i flokëve që të krijojnë idenë e dallgëve të detit. Normalisht pas mbarimit të verës ngjani shumë natyrale me një modèle të tillë.