Modele de copertine

Copertinele reprezinta cel mai raspandit sistem de umbrire in intreaga lume. Fie ca sunt folosite in plan horizontaux sau vertical, copertinele ne ajuta intotdeauna sa pastram in permanenta controlul asupra temperaturii, a luminii si chiar asupra privirilor indiscret. COPERTINE rétractabile pot fi inscriptionate sau pot fi particularizate in functie de ASA clientilor. Copertinele retractabile DIN oferta Noastra sunt confisate intr-o Gama Larga de materiale si Culori, rezistente la decolorare si la conditiile meteo nefavorabile. Durata de viata a materialelor este de cativa Ani, fara a-si modifica semnificativ Culoarea. Mecanismele sunt Inca si mai Durabile (au fost testamentaire pentru 7,000 de Deschideri/inchideri), pot fi pastrate mai mult timp, se inlocuieste PE parcurs numai tesatura. Copertinele OblonConfort se pot adapta usor nevoilor client fiecarui, fie ca sunt montate PE Terasa casei, a restaurantului, a cafenelei sau pe balconul caminului dumneavoastra. Copertinele retractabile pentru balcoane DIN oferta Noastra se preteaza atat pentru locuinte, cat si pentru Restaurante, magazine, Hoteluri si ASA mai departe. Scopul lor este de a asigura un ambient placut, Umbra si discretie, la un pret Cat mai mic.

Avem doua MODELE, Cabrio si balcon. Structura este realizata DIN Profile usoare Dar rezistente DIN aluminiu, materialele textile sunt Frumos colorate si Durabile. Gama para Tempotest are o durata de utilizare de cel Poutine 7 Ani. Copertinele Cabrio se manevreaza foarte usor, cu ajutorul unui SNUR. Copertinele balcon se manevreaza cu ajutorul unei manivele, Dar au totusi un MIC dezavantaj, in sensul ca profilele pe care culiseaza rolele Raman tot timpul la de. COPERTINE pentru balcoane, modèle Cabrio si balcon-preturi-PDF COPERTINE retranctabile si fixe-magazinul de Jaluzele Copertinele cu Carlig sunt MODELE foarte simple si fiabile de COPERTINE retractabile folosite la umbrirea balcoanelor, ferestrelor, teraselor sau a verandelor MICI. Acest Model de copertina este prevazut cu carlige si brate ce pot fi Prinse in balustrada balconului. Bratele pot avea o lungime de 50 cm sau 70 cm. modelul de copertina cu brate de 50 cm este cel mai bine vandut produs pentru umbrirea balcoanelor MICI. Sistem COPERTINE retractabile pentru balcoane Terasa.

Vanzare copertina retractabile Firma Bucuresti. Umbrele terase, umbrela Terasa, preturi COPERTINE. MODELE Noi COPERTINE retractabile preturi furnizori. Preturi copertina retractabila confisata comanda. Sisteme si modele de copertina impermeabila cu actionare Electrica cu telecomanda, MODELE retractabila pentru terase. Materialul pentru copertina este impermeabil cu protectie Ultravioleta. Oferte de pret copertina retractabile functie dimensiuni.